Szállítási információk

Szállítás:


A HFR Group Kft. a megrendeléseket a beérkezéstől számított 1-2 munkanapon belül tudja teljesíteni. Amennyiben a megrendelt termékből kifogyott raktárkészletünk, a szállítási idő 1-2 hét is lehet, de egyes termékek szállítási ideje ettől eltérhet. Amennyiben egy megrendelés különböző szállítási határidejű árucikkeket is tartalmaz, akkor a hosszabb szállítási határidő az irányadó. Adatbázisunk csak a raktáron lévő termékeket tartalmazza, azonban frissítése napi szintű, ezért fordulhat elő a készlet kiürülése. Amennyiben ez előfordul, természetesen értesítjük vásárlóinkat!


Szállítási díjaink:

A termékek ára nem tartalmazza a szállítás költségeit! A szállítási költségeink minden szállítással kapcsolatos költséget tartalmaznak, a termék árán, és szállítási költségen felül egyéb költségeket nem számolunk fel.


Személyes átvétel:

Díjtalan.

A megrendelt termék a következő munkanapon délre érkezik irodánkba.


Postai kézbesítés előre utalás esetén:

Minimum 650 forint, ami súlytól, és mérettől függően változhat.

A megrendelt termék a következő munkanapon délre érkezik irodánkba.

Minden küldeményt elsőbbségi ajánlott levélként, vagy ha mérete/súlya ezt nem engedi meg, Start/Start plusz csomagként küldjük el, így biztosítható, hogy az ellenérték számlánkra érkezését követően 2 munkanapon belül a kezébe veheti a megrendelt terméket! Utalásos fizetés esetén a termék csak a számlánkra történő utalás beérkezése után kerül kiszállításra.


Postai kézbesítés utánvét esetén:

Minimum 1250 forint, ami súlytól, és értéktől függően változhat!

A megrendelt termék a következő munkanapon délre érkezik irodánkba.

Minden küldeményt elsőbbségi ajánlott levélként, vagy ha mérete/súlya ezt nem engedi meg, Start/Start plusz csomagként küldjük el, így biztosítható, hogy a második visszaigazolást követően 2 munkanapon belül a kezébe veheti a megrendelt terméket!


Megrendelését követően a termék irodánkba érkezésekor egy visszaigazolást küldünk, melyben szerepel az esetleges pontos posta költség is! Természetesen a posta költség is szerepel a számlán!