Rólunk

Üdvözlöm a HFR Group Kft. Telefonmágus nevű web shopjában.


Mint majd minden kedves vásárlónk és vásárló jelöltünk látni fogja nálunk a gyors és probléma mentes üzlet meneten van a hangsúly. Szeretnénk ha több mint 10.000 termékes kínálatunkban mindenki megtalálná azt, amit keres.

Áraink bruttó árak (tehát a mindenkori aktuális áfát tartalmazzák). Nincsenek meglepetések, plusz áfás árak és félrevezetések.


Profi eladói státuszhoz megfelelően a megkeresésekre azonnal válaszolunk hétköznapokon 10-19 óra között. Hétvégén és ezen időpontokon kívül esetleg kicsit lassabban.


Termék garancia:Az eladó az általa eladott új termékekre a jogszabály által előírt legalább 1 év garanciát vállal. Ennél hosszabb garanciális idő a termék gyártójától függően lehetséges.

Amennyiben a megrendelt termék a szállítás során megsérült, azt a HFR Group Kft. díjmentesen kicseréli. Amennyiben erre már nincs lehetőség, akkor a termék vételára kerül visszafizetésre.

Amennyiben a megrendelt árucikk hibás, vagy 3 napon belül meghibásodik, azt a HFR Group Kft. kicseréli. A hibás termék visszajuttatása az ügyfélszolgálat címére a Vásárló feladata és költsége. Amennyiben a cserére már nincs lehetőség, akkor a termék vételára kerül visszafizetésre.


A TERMÉK ÁTVÉTELEKOR KÉRJÜK MINDEN ESETBEN ELLENŐRIZZE ANNAK SÉRÜLÉSMENTESSÉGÉT, MERT A SZÁLLÍTÁS SORÁN KELETKEZETT KÁRRAL KAPCSOLATOS GARANCIÁT A KÉSŐBBIEKBEN ÉRVÉNYESÍTENI NEM TUDJA!


A vásárlástól való elállás joga:

A vevő a szerződéstől az áru kézhezvételét követő nyolc napon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó a kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb a visszaszolgáltatást követő harminc napon belül visszatéríti. A vásárlástól való elállás joga személyes átvétel esetén nem érvényesíthető.

A vevő viseli az elállásból eredő minden felmerülő költséget. Az árucikket csak az eredeti bontatlan csomagolásban és az eredeti garanciális dokumentumokkal fogadjuk el!